Hoe Geld opnemen van een PayPal-rekening

 U heeft een PayPal-rekening aangemaakt en er begint geld binnen te stromen, hetzij van vrienden en familie, hetzij van betalingen voor goederen of diensten. Het is opwindend om te zien hoe dat geld zich op uw rekening begint te verzamelen, maar u vraagt zich misschien af:

Hoe kan ik geld opnemen van mijn PayPal-rekening?

Hoewel PayPal fantastisch is voor het accepteren van online betalingen en het uitgeven van geld op e-commercesites, geeft u misschien de voorkeur aan fysiek contant geld bij uw plaatselijke supermarkt. Het goede nieuws is dat PayPal het voor verkopers en begunstigden eenvoudig heeft gemaakt om geld van hun rekeningen op te nemen.

Als u uw PayPal-geld op uw bankrekening wilt hebben, zodat u het gemakkelijk bij een geldautomaat kunt opnemen of rekeningen kunt betalen, helpt de onderstaande tutorial u.

Geld opnemen van Mijn PayPal-rekening naar Mijn Bankrekening

Dit is de meest gebruikelijke methode om geld op te nemen van een PayPal-rekening. Deze aanpak houdt in dat u geld van uw PayPal-rekening verwijdert en overmaakt naar een bankrekening die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld.

Aandachtspunten

Bij het overboeken van geld van een PayPal-rekening naar een bankrekening, kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat het geld is vrijgemaakt. Dit wordt bepaald door wanneer u het geld opneemt (het weekend wordt niet als een werkdag beschouwd), uw relatie met PayPal en de bank die u gebruikt.

Een opnameverzoek dat via een PayPal-rekening is gedaan, kan niet worden ingetrokken. Het geld wordt overgemaakt naar de bankrekening. Als het gaat om het opnemen van geld van een bankrekening, kan dit niet met een creditcard of betaalpas.

Om geld op te nemen van PayPal naar een bankrekening, moet u eerst uw creditcardgegevens opgeven. Je kunt ook gratis geld overmaken naar vrienden en familie.

Stappen om geld op te nemen van PayPal naar een bankrekening

Stap 1) log in op uw PayPal-account.

Stap 2) Klik op het menu Geld in de bovenste kop.

Stap 3) Klik op de knop Geld overmaken.

Stap 4) Kies van welke van uw PayPal-saldi (als u er meer dan één heeft) geld wordt overgemaakt en naar welke bankrekening u geld wilt overmaken. Uw gekoppelde rekeningen zijn de bankrekeningen waarnaar u geld kunt overmaken. Als u slechts één gekoppelde bankrekening heeft, is dit de enige die wordt weergegeven. Hoe meer accounts je hebt gekoppeld, hoe meer opnamemogelijkheden je hebt.

Stap 5) Kies het bedrag dat u wilt overmaken/opnemen.

Stap 6) Klik op de knop Doorgaan.

Stap 7) Lees de Review en klik op Transfer.

Stap 8) Het geld wordt nu van uw PayPal-rekening afgeschreven en naar uw bankrekening gestuurd. Deze actie kan niet worden teruggedraaid.

Hoe kan ik een nieuwe bankrekening toevoegen aan mijn PayPal?

Als u een nieuwe bankrekening aan uw PayPal-rekening moet koppelen om direct geld op te nemen, volgt u de onderstaande stappen:

Stap 1) log in op uw PayPal-rekening.

Stap 2) Klik op de profielknop en vervolgens op Profiel en instellingen.

Stap 3) Klik op het tabblad Financiële informatie.

Stap 4) Klik in het gedeelte Banken op de knop Een nieuwe bankrekening koppelen.

Stap 5) Selecteer een Cheque- of Spaarrekening en geef de nodige informatie op.

Stap 6) Nadat u alle benodigde informatie heeft ingevoerd, klikt u op de knop Akkoord en koppelen om de bankrekening toe te voegen.

Stap 7) Neem geld op van uw PayPal-saldo en stort dit op deze bankrekening.

Een cheque verkrijgen voor Amerikaanse staatsburgers

Als u in de Verenigde Staten woont, kunt u uw PayPal-saldo opnemen door een cheque aan te vragen. De cheque duurt meestal 1 tot 2 weken voordat hij aankomt en kan alleen bij een bank worden gestort als de persoon aan wie hij is gericht, toestemming geeft. Elke cheque kost u $ 1,50 USD.

Voer de volgende stappen uit om geld op te nemen van uw PayPal-rekening per cheque:

Stap 1) log in op uw PayPal-account.

Stap 2) Klik op Overboeken naar uw bank onder uw PayPal-saldo.

Stap 3) Klik in plaats daarvan op Een cheque aanvragen per e-mail.

Stap 4) Typ het bedrag dat u per cheque wilt opnemen in het daarvoor bestemde veld.

3 Als alle andere methoden hebben gefaald, neem dan contact op met hun klantenservice-hotline. U kunt hun belangrijkste klantenservicenummers bellen, zoals beschikbaar op PayPal Bellen Nederland. Met deze cijfers is het echter onwaarschijnlijk dat u iemand bereikt. Je kunt het proberen als alle andere opties zijn onderzocht.

Lees ook deze blog: https://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3298739

Comments

  1. thanks for this post ,BookMyEssay offers an essay Topic generator assignment help, simplifying the essay-writing process. Get inspired with our topic generator for your academic assignments!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

HOE YOUTUBE-FOUT 503 OPLOSSEN?

Hoe neem ik contact op met het Google-telefoonnummer?