De eenvoudige gids voor het oplossen van Skype-bevriezing in Windows 7


Sommige items kunnen niet worden gerepareerd, maar er zijn andere die we wel kunnen. Maar wat we nodig hebben, is een stapsgewijze handleiding voor het repareren ervan.

In enkele gevallen is Windows Verkenner vastgelopen tijdens een poging om in te loggen bij Skype. Het zou niet moeilijk moeten zijn om Skype-bevriezingen op te lossen. Hier zijn enkele opties die u kunt overwegen als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt:

1. Druk op de toetsen "Ctrl" + "Shift" + "Esc" om de taakbalk te openen. Hiermee wordt de taakbeheerder geopend, van waaruit u alle actieve processen op uw computer kunt beëindigen. Sluit gewoon de taakbeheerder en beëindig Skype. In de meeste gevallen is dit 99 procent nauwkeurig.

2. Sommige compatibiliteitsproblemen met de browser zijn een van de redenen waarom uw Explorer vastloopt wanneer u zich probeert aan te melden bij Skype. Sluit uw browser en probeer u aan te melden bij Skype om te zien of uw computer vastloopt.

3. Het is mogelijk dat het register gecompromitteerd is. Dit zou ongetwijfeld effect hebben op de programma's en applicaties die u op uw computer heeft geïnstalleerd. Het Windows-register fungeert als een map voor alle Windows-details en apparaatinstellingen. Het register wordt op de hoogte gebracht wanneer een gebruiker programma's installeert en verwijdert. U kunt het register van uw computer beschadigen als u de instructies niet nauwkeurig opvolgt. U kunt proberen het op te schonen met een van de vele registeropschoningsprogramma's die op internet beschikbaar zijn.

4. Veel Skype-gebruikers voegen plug-ins toe, die het apparaat kunnen vertragen of ervoor kunnen zorgen dat Windows Verkenner vastloopt. Om het probleem op te lossen, verwijdert u de Skype-plug-ins.

5. De laatste optie is om Skype volledig te verwijderen en de versie die compatibel is met uw apparaat opnieuw te installeren. Houd er wel rekening mee dat u met de Skype-versie video- en audiogesprekken kunt voeren zonder vastlopen of systeemvertraging.

Als uw Skype weer actief is en u video- en audiogesprekken kunt voeren, maak er dan een gewoonte van om Skype-gesprekken op te nemen voor toekomstig gebruik of in het geval dat uw machine crasht. Supertintin-recorder is de beste Skype-recorder die momenteel beschikbaar is. Het heeft de mogelijkheid om high-definition video- en audiogesprekken op te nemen. Het is waar.

Als u al onze stappen heeft doorlopen als u problemen ondervindt en een oplossing wilt om dit probleem op te lossen, moet u contact opnemen met technici via Bellen Skype Klantenservice voor onmiddellijke ondersteuning van de hand van de technicus. Ik hoop dat ze u zullen helpen uw probleem op de juiste manier op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

HOE YOUTUBE-FOUT 503 OPLOSSEN?

Hoe neem ik contact op met het Google-telefoonnummer?

Hoe Geld opnemen van een PayPal-rekening