​Hoe kunnen Gmail-bijlage mislukte fouten worden opgelost?

Gmail is een bekende e-mailservice die tot doel heeft bestanden bij te voegen door ervoor te zorgen dat alle e-mails correct naar de e-mailontvanger worden verzonden. Het is algemeen bekend dat gebruikers uitvoerbare bestanden via e-mails kunnen verzenden. Soms moet je tijdens het verzenden van bijgevoegde e-mails zeker een foutmelding vinden met de tekst 'Fouten met Gmail-bijlage mislukt'. Deze fout wordt meestal veroorzaakt door problemen met proxy- of firewall-instellingen tijdens een poging om de bijlagen naar Gmail te uploaden. Maar gelukkig hebben Gmail-experts dit probleem opgelost door enkele veelbelovende stappen te volgen.

Stappen om mislukte Gmail-bijlagefouten te herstellen

Stap 1: Problemen met e-mailbijlagen oplossen

Door het e-mailvenster samen te stellen en door te proberen de bijlagen toe te voegen, kunnen gebruikers de problemen met e-mailbijlagen in korte tijd eenvoudig oplossen.

Stap 2: Werken met de huidige versie

Zoals geadviseerd door professionals van Gmail Tech Support, moeten gebruikers werken met de huidige versie van de webbrowser. Afhankelijk van de webbrowser kunnen gebruikers hiermee controleren op beschikbare updates in de browser.

Stap 3: Overschakelen naar de browser

Men kan overschakelen naar de nieuwe browser om hen te helpen ultieme hulp te zoeken

Stap 4: Controleer op de online modus

Zorg ervoor dat de browser die u gebruikt zich niet in de offline fase bevindt, neem bijvoorbeeld: als u Internet Explorer aanklaagt, controleer het dan zeker

Stap 5: Proxy-instellingen uitschakelen

Het wordt aanbevolen om de proxy-instellingen van de webbrowser uit te schakelen als deze is geconfigureerd

Als alle bovenstaande methoden zijn bewezen, vragen we je contact op te nemen met het Gmail tech team via Gmail Nederland Bellen.

 

Comments

Popular posts from this blog

HOE YOUTUBE-FOUT 503 OPLOSSEN?

Hoe neem ik contact op met het Google-telefoonnummer?

Hoe Geld opnemen van een PayPal-rekening