HOE ANNULEER IK EEN PAYPAL-BETALING: VOLTOOIDE EN IN BEHANDELING ZIJNDE TRANSACTIES

 


 In ons dagelijks leven kunnen we zien hoe snel en responsief de internetdiensten van vandaag zijn geworden. Het geld sturen en ontvangen van en naar verschillende contacten is een minuscule hoeveelheid werk geworden. Wanneer we in geval van nood geld naar de juiste persoon of rekening sturen, blijkt dat positief te zijn. We kunnen niet anders dan de razendsnelle internet- en betaaldiensten van vandaag bewonderen. Zolang de gebruiker geen fouten maakt, is het handig en eenvoudig om slimme mobiele applicaties te gebruiken om met geld om te gaan. Meer specifiek, het meest typische dat mensen regelmatig doen, is het maken van onbedoelde transacties. Daarom is het van cruciaal belang om alert en alert te blijven bij het gebruik van internetbankieren, het verzenden van betalingen of het betalen van rekeningen. Maar wees niet bang om contact met ons op te nemen als je al een fout hebt gemaakt en je afvraagt "hoe annuleer ik een PayPal-betaling en krijg ik mijn geld terug?"

Experts van het resolutiecentrum kunnen u exacte instructies geven en u naar uw terugkeer brengen. Neem even de tijd om dit probleemoplossende stuk te lezen als je geen haast hebt. In dit bericht laten we je zien hoe je een PayPal-transactie kunt annuleren zodra je merkt dat je een fout hebt gemaakt.

Hoe annuleer ik een voltooide PayPal-betaling?
Wanneer een gebruiker geld overmaakt door een stapsgewijze methode uit te voeren, wordt dit een volledige transactie genoemd. En zodra de eerste gebruiker de transactie bevestigt, wordt het bedrag naar de ontvanger aan de andere kant gestuurd. Het maakt niet uit of u met opzet of per ongeluk geld uitgeeft; de verontrustende waarheid is dat dergelijke betalingen niet kunnen worden teruggedraaid.

Als u echter denkt dat dit oplichterij is en u bent gedupeerd, kunt u dit melden als een onwettige betaling. We raden u aan direct contact op te nemen met een PayPal-vertegenwoordiger. Volgens het terugbetalingsbeleid van PayPal hebben gebruikers 180 dagen vanaf de transactiedatum om een terugbetaling te verkrijgen. Er is echter nog een ander geval waarin een PayPal-betaling aan de gang is en u deze wilt annuleren. Meer informatie vindt u hieronder.

Kan ik een lopende transactie op PayPal annuleren?
U zult opgelucht zijn te horen dat u een PayPal-betaling aan een vriend of familielid kunt annuleren. Dit is een situatie die snelheid en behendigheid vereist. Zonder erbij na te denken, moet u de volgende acties uitvoeren op zowel een computer als een mobiele app:

  • Log in op uw PayPal-account op de pc.
  • Selecteer in het startscherm het tabblad Activiteiten. Selecteer een activiteit door op de drie horizontale stippen op de mobiele app te drukken.
  • Er verschijnt een scherm met al uw eerdere en recente transacties.
  • Om de ongewenste transactie te vinden, scrolt u omlaag en omhoog.
  • De niet-geclaimde status is hier in de betalingskolom te zien. Dit geeft aan dat je de mogelijkheid hebt om de aankoop te annuleren.
  • Selecteer nu op het actietabblad het vervolgkeuzemenu.Klik op het tabblad Betaling annuleren.

U krijgt nu een bevestigingsbericht op het scherm dat aangeeft dat de annulering is gelukt.
Zo eenvoudig is het om een niet-opgeëiste PayPal-transactie te annuleren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de teruggave omdat er geen geld wordt afgeschreven van de bankrekening van de gebruiker terwijl de transactie in behandeling is. Maakt u zich echter geen zorgen als uw bank u een bericht over de afschrijving van het bedrag stuurt. Waarom? Want in dergelijke omstandigheden wordt het geld automatisch teruggestort op de bankrekening.

Laatste woorden

Hiermee is de les van vandaag afgesloten over het annuleren van een succesvolle PayPal-transactie. We hebben ook besproken hoe u een niet-opgeëiste transactie op PayPal kunt annuleren en een terugbetaling kunt krijgen. Neem bij twijfel direct contact met ons op via PayPal Bellen Nederland.

Lees ook deze blog: https://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3291636

Comments

Popular posts from this blog

HOE YOUTUBE-FOUT 503 OPLOSSEN?

Hoe Geld opnemen van een PayPal-rekening

Oplossing: Google Play-foutcode 491